RÅ-Partner Felicia Lindqvist

Felicia Lindqvist


Elitsatsande skidskytt som studerar förvaltningsjuridik vid skidskytte­universitetet i Östersund. Goda resultat i bland annat Sverige-cupen.   

Följ Felicia >

MIN HISTORIA >

Felicia ingår i universitetets skidskytte­lag, MIUN-laget. Hon ingick tidigare i junior­lands­lagets tränings­grupp och har tävlat i junior-VM, men har nu tagit steget upp till senior.

Felicia blev totalvinnare av Sverige­cupen (den högsta nationella tävlingsnivån, totalt 10 tävlingar) säsongen 2015/2016. Hon tog även SM-brons i rullskidskytte SM i Boden, hennes första medalj som senior.

Säsongen 2016/2017 deltog Felicia i ett par IBU-cuper, som är nivån under världscupen. Förutom det blev det ett brons på rullskidskytte-SM och ett silver på SM-distansen. Dessutom vann hon tre av fyra körda Sverigecuper och kom tvåa på en.

"Rödbetsjuice har verkligen exploderat inom uthållighets­idrotterna nu, och som elitidrottare vill man såklart göra allt för att prestera så bra som möjligt. Jag tycker att era produkter verkar vara bland de bästa på marknaden!" säger Felicia till oss. "Jag har använt RÅ inför och vid tävlingar och jag tror verkligen det gett resultat."

Felicias mål för den kommande säsongen är att köra fler IBU-cuper och få till bättre resultat på dessa. Hon vill också delta i EM.


Tillbaka till RÅ-Partner >

NYHETER


November 2018 Uppdatering från Felicia:

"Sommarträningen har gått väldigt bra och jag har njutit av fint väder och hård träning. Jag har fått uppleva flera utmanande läger på många fina platser, bland annat Torsby som är en av mina favoritorter att träna i, men även franska alperna och Ruhpolding.

I slutet av augusti anordnades rullskidskytte-SM i Östersund där jag fick med ett bra kvitto när jag tog en silvermedalj i tufft motstånd. Jag har för ett par veckor sedan avslutat mitt sista läger med framtidslaget för den här säsongen i Idre Fjäll. Nu laddar jag för att säsongen ska dra igång på riktigt och ser med spänning fram emot vad den här vintern har att erbjuda."


Felicia till vänster, här tillsammans med Bettan Högberg, Biathlon Östersund, och Emma Nilsson, SK Bore.


2017-01-29--2017-02-08
Felicia (till vänster på bilden) tävlade i Vinter­universiaden i Almaty, Kazakstan - studenternas OS. Tävlingarna håller högsta internationella klass och fungerar ofta som förberedelse inför kommande landslags­uppdrag och stora internationella mästerskap.