RÅ-Partner Andreas Sand

Andreas Sand


Hinderbanelöpare, egenföretagare och familjefar. Vill sprida intresset för sporten. Kastar sig gärna in i nya saker vilket ger en fulltecknad kalender.

Följ Andreas >  

MIN HISTORIA >

Andreas har provat många idrotter, som orientering, skytte, judo och karate. Efter ett uppehåll när barnen var små började han med karate igen. Konditionsträning var nödvändigt för att bli bra, men löpträningen var tråkig, tyckte Andreas. Av en händelse upptäckte han hinder­löpning - det var kul, och Andreas fastnade för det. Hinder­löpning, eller OCR, är bra träning för hela kroppen.

Även om Andreas tävlar har fokus flyttats från egen resultatinriktad satsning till att sprida intresset för sporten och den gemenskap den ger. I det ingår bygge av egen hinderbana för att förbättra lokala träningsmöjligheter och att hålla OCR-träningsgrupper och löpgrupper som Licensierad Obstacle Training-instruktör.

Hans personliga mål är just nu att bli en snabbare, bättre och mer uthållig löpare.

Det ska vara kul att träna, tycker Andreas. Det är lättare att ta sig tid att träna om det är roligt. All rörelse är bra och det är viktigt med bra mat. Det inbegriper RÅ-juicer, menar Andreas som dricker RÅ Koncentrat, RÅ Balans och RÅ Ingefära.


Tillbaka till RÅ-Partner >

NYHETER


Sommaren 2017
Läs Sweden Runners intervju med Andreas > http://swedenrunners.se/uncategorized/var-skaggiga-ledare-andreas/