Christopher Vang - Min historia

MIN HISTORIA - INTERVJU MED CHRISTOPHER VANG 2017

Hur blev du intresserad av idrott överhuvudtaget? Varför valde du just det fältet inom idrott?

Jag har alltid älskat att vara i vatten, och utmaningen att spela den här sporten där du behöver vara stark, snabb, smidig och kvicktänkt får mig att känna att jag tränar för att bli en superhjälte.

Svårigheter/bakslag du har mött? Oväntade positiva erfarenheter?

Jag var aldrig en talang. Under min tidiga karriär här hemma i Sverige var det aldrig någon som trodde jag skulle kunna bli mycket mer än en medelmåttig spelare i svenska Elitserien. När jag fick möjligheten att spela utomlands var de flesta övertygade om att det skulle bli ett kortvarigt äventyr. Nu, 10 år sedan den chansen dök upp, har jag livnärt mig på den här sporten och vunnit skytteligor och kommit hem med medaljer.

Vad har du för mål i din satsning?

Mitt mål har alltid varit att nå så hög nivå jag bara kan. Jag vill spela mot de bästa och försöka vinna så många matcher som möjligt. Sen får vi se vart det leder. Det är långt kvar.

Finns det någon som hjälpt dig speciellt mycket eller som är din inspirationskälla?

Jag inspireras av människor som lyckats trots att oddsen är emot dem. Folk som visat att bara man vill tillräckligt och jobbar hårt så kan det gå. En dag hoppas jag att någon ser mig på samma sätt.

Jobbar du? Med vad i så fall?

Just nu tillbringar jag hösten hemma för att slutföra mina studier och sedan bär det av på nya äventyr och en säsong i Nordamerika.

Hur fick du först veta om våra produkter och sedan kom på att kontakta oss?

Jag hittade era produkter i affären under en sommar hemma i Sverige och blev nyfiken på vad råsaften kunde göra för min träning. Allt som kan hjälpa mig prestera och som är naturligt är intressant - och så smakar det gott.

Upplever du att våra produkter hjälper dig med din hälsa och/eller träning? I så fall hur?

Nu har jag använt WellNOx produkter i över ett år och känner mig starkare och uthålligare än någonsin förr. Jag ser fram emot min 50/50-juice till gröten på morgonen.

Vad skulle du ge för råd till dina "följare" om din erfarenhet?

Om jag kunde ge andra råd om hur man ska bli bra på något skulle jag säga "Ha kul med det du gör. För att bli bra måste du öva varje dag och för att orka göra det måste du se fram emot det. Våga hitta nya sätt att utöva din sport eller hobby på. Testa nya idéer, var kreativ och repetera det du lärt dig".

Någon "hemlighet" som gör skillnad i din karriär som idrottare?

Jag tror inte det finns några hemligheter för att nå framgång. Som en gammal tränare sa till mig en gång: "Håll käften och simma!"