RÅ-Partner Hanna Rydström

Hanna Rydström


Frilufts- och hästmänniska som gillar att inspirera andra. Gör mycket och vill mycket men vet att man måste ha balans i tillvaron och fylla på energi.

Följ Hanna >

MIN HISTORIA >

Förutom att jobba gör Hanna massor med saker. Hannas största intresse, eller kanske den hobby som tar mest fritid, är helt klart hästarna. Hon har haft egen häst i 10 år och tävlar fortfarande aktivt, idag på nationell nivå. Hon skulle vilja inspirera andra häst­människor som kanske inte alltid sätter sig själva i första hand.

Varje dag cyklar Hanna på sin mountain­bike till jobbet, det är väldigt härliga grus- och skogs­vägar. Dagar när hon har lite mer tid efter jobbet och vill ha större utmaningar beger hon sig ut i den riktiga skogen och cyklar i spåren. Dessutom tränar hon crossfit ungefär tre gånger i veckan. Det ger jätte­mycket, inte minst tack vare människorna hon möter i crossfitboxen.

När Hanna inte rider eller tränar spenderar hon helst sin ledighet ute i naturen. Om hon ska sätta någon stämpel på sig själv så är det nog "friluftsmänniska". Hon älskar att vara ute en helg med sin sambo och hund och bara njuta av till­varon och samla energi. Senast i somras (2018) besteg de Kebne­kaise och gick en del av Kungs­leden.

Hanna gör väldigt mycket och försöker dokumentera allt så gott det går. Tidigare har hon kallats "microinfluencer", och hennes följare är främst intresserade av välmående, träning och natur. Hon vill inspirera andra i sin egen ålder att vara utomhus mer och testa nya saker.

Hon har just nu valt att inte lägga 100 % fokus på något, till exempel att bara tävla i hästhoppning, utan hennes största mål i livet just nu är att ha en sund och "bra" kropp som orkar bära med henne på alla de utmaningarna och äventyr hon vill göra. Detta betyder givetvis inte att hon inte satsar eller vill bli bättre, men hon har blivit lite klokare med åren och insett att om man vill göra så pass mycket saker och fortfarande med stor kvalitet måste man minska sina krav lite.

Hanna vill under 2019 göra flera fjällvandringar och kommer i vinter att lägga stort fokus på att träna upp kroppen inför detta. Hon dricker RÅ-juicer och tycker att de hjälper henne, både när det gäller hälsa och träning.Tillbaka till RÅ-Partner >

NYHETER


Sommaren 2018

Hanna och hennes sambo besteg Kebnekaise och gick en del av Kungsleden. "Det var helt magiskt!"