Jesper Hubner - Min historia

MIN HISTORIA - INTERVJU MED JESPER HUBNER 2019

Hur blev du intresserad av idrott överhuvudtaget?

Intresset för idrott kom redan vid tidig ålder då min farfar började ta med mig till speedwaytävlingar.

Varför valde du just det fältet inom idrott?

Varför det blev just roadracing var för att man redan vid tidig ålder kunde tävla inom sporten vilket stod högt upp på önskelistan som liten.

Svårigheter/bakslag du har mött?

På senare år när jag har gått upp i de stora klasserna så medför det även högre skaderisker. Under de senaste säsongerna har två handleds­frakturer och ett nyckelbensbrott blivit de största motgångarna, men trots det så gjorde vi det bästa av situationen för att rädda mäster­skapstiteln år 2015.

Oväntade positiva erfarenheter?

Vi i teamet hade till 2015 när jag gick upp i största klassen Superbike inga större förväntningar på resultat, men när säsongen led mot sitt slut så stod jag som Svensk Mästare första året i klassen och dessutom som den yngsta genom tiderna!

Vad har du för mål i din satsning?

Målet är att en dag komma utomlands och kunna jobba heltid med att köra motorcykel. Det går att göra det, man behöver bara har lite "medvind" och rätt förutsättningar.

Finns det någon som hjälpt dig speciellt mycket eller som är din inspirationskälla?

Genom alla år har mina föräldrar stått vid min sida som stöd på alla sätt och vis. Men utöver dem så är min nuvarande chassitekniker Fredrik Watz en stor förebild då han har många fina meriter från den tiden han körde aktivt.

Dina övriga intressen?

Till vardags försöker jag umgås med mina vänner. Vi är många i umgänget som utövar olika sorters idrotter vilket leder till att vi peppar och sporrar varandra till att nå ännu längre i karriären.

Jobbar du? Med vad i så fall?

Jag sitter i en grävmaskin om dagarna på en firma med ca 15 anställda. Där gör jag allt ifrån att fixa gräsmattor på små tomter till stora nybyggnationsprojekt.

Hur fick du först veta om våra produkter och sedan kom på att kontakta oss?

Första gången jag såg era produkter var på ett jippo med Lifberg Motor. Har sedan haft det i bakhuvudet fram till den dagen jag kontaktade er.

Upplever du att våra produkter hjälper dig med din hälsa och/eller träning? I så fall hur?

Jag har ännu inte lyckas få in någon rutin på att ta era produkter, men av vad jag har testat så märker jag resultat.

Vad skulle du ge för råd till dina "följare" om din erfarenhet?

Erfarenhet är något man aldrig får för mycket av. Men kort och gott så skulle jag vilja ge tipset att aldrig ge upp. Vill man något tillräckligt mycket så lyckas man alltid förr eller senare.

Några ytterligare tips du vill dela med dig om din träning?

Ett annat gott råd som har hjälpt mig att komma dit jag är idag är att tro på sig själv samtidigt som man är hungrig och hård med att alltid göra lite bättre ifrån sig än sist! Då kommer resultaten.