Råvaror

Råvaror


VARUMÄRKET RÅ - RÅVARORNA I FOKUS

Vi lever vår idé. När vi upptäckte vilka goda krafter frukter, bär och grönsaker har ville vi dela med oss så att andra människor också får uppleva det. Det ska vara lätt att få tillgång till naturens fantastiska råvaror. Därför har vi skapat RÅ.

Vi väljer ut de finaste råvarorna av våra egna favoriter bland frukter, bär och grönsaker till våra juicer och drycker. Råvarorna behandlas varsamt, från platsen de växer på till förpackningen du får i din hand. Produkterna kontrolleras och pastöriseras för att du ska kunna njuta av RÅ-juicer och RÅ-drycker av bästa kvalitet.
För att en dryck ska få kallas juice måste den bestå av 100 % råsaft eller koncentrat från frukt, bär eller grönsaker, inget annat. Inte heller våra andra drycker har sötats. Konserveringsmedel behövs endast i de små shot-flaskorna av plast – där använder vi samma ämnen som finns naturligt i bland annat lingon.

Vi sätter råvarorna till våra juicer och drycker i första rummet. Det är det vårt varumärke RÅ står för. Att produkterna sedan smakar gott gör ju inte saken sämre!
Sortera på:
Skapa ditt eget RÅ-paket, välj 3-6 flaskor
Prova 3-6 st flaskor, välj ur vårt RÅ-sortiment.
fr. 89.85 kr
RÅ Rödbetskoncentrat, juice i bag-in-box
4 gånger koncentrerad juice av 90 % rödbeta och 10 % lingon
349 kr
RÅ Ingefära, Bag-in-box, ekologisk
Råsaft från ingefära, 32 %, med lite chili - blandad med juice från äpple...
299 kr