Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vill du jobba i ett snabbväxande och värderingsstyrt bolag som vill bidra till att människor blir friskare, starkare och lever hälsosammare? Välkommen till oss på WellNOx! Vi växer så det knakar, vi fördubblar vår omsättning, och i år etablerar vi oss på ytterligare en ny marknad. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta att utvecklas och bygga.

Just nu söker vi:
Säljande leveranspersonal, områdesansvarig →
Butiksdemonstrant →


Säljande leveranspersonal, områdesansvarig

I rollen som Områdesansvarig ansvar du för all försäljning och leverans inom ditt område Stockholm/Mälardalen med utgångspunkt från lagret i Årsta. Största delen av arbetet innebär att planera och genomföra dina dagar för att sedan leverera produkter till butikerna inom din region. Du kommer att besöka 8-10 butiker dagligen, mestadels livsmedelsbutiker, för att sälja och leverera produkter och se över varornas placering i butiken så att det ser snyggt och säljande ut. Du har även dialog med butikenschefen om hur försäljningen går och hur produkterna kan exponeras eller om någon kampanj ska genomföras. Du kommer få tillgång till en egen bil(lätt lastbil) för att kunna leverera produkterna säkert och smidigt. Utöver detta ingår lokalvård av lagret i Årsta.

Läs mer och ansök →Butiksdemonstrant

Roligt och socialt extrajobb för dig som tycker om människor och hälsa!

Vi söker butiksdemonstranter till norra Stockholm och Uppsala med omnejd. Du kommer dela ut smakprov och svara på frågor om våra produkter i matbutiker. Arbetspassen är ofta på torsdagar och/eller fredagar mellan 15.00-19.00, men andra tider kan ibland förekomma.

”Ett stimulerande jobb, där man möter många positiva och trevliga människor. RÅ funktionsdrycker väcker nyfikenhet och uppskattning hos kunderna, vilket gör jobbet extra kul.” /Lotta, butiksdemonstrant Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Om oss
WellNOx Health grundades 2015. Vi utvecklar, säljer och distribuerar funktionsdrycker. Vår målgrupp är den hälsomedvetna individen som bryr sig om vad den äter och dricker. Vi levererar till ca. 600 livsmedelsbutiker i Sverige och har även hälsokostbutiker och webbutiker som kunder. Vi är idag 25 anställda och omsatte drygt 30 miljoner kr 2018. Under början av 2019 startar vi egen bag-in-box-produktion i Norrköping.

Ansökan
Skicka din ansökan till demo@wellnox.se. Intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan idag!