LEDIGA TJÄNSTER

 - SÄLJANDE LEVERANSPERSONAL, INTERNSÄLJARE -

Vill du också RÅ om kunder?

Vi söker säljande leveranspersonal, internsäljare, till södra Stockholm, Uppsala och Skåne. Vi söker dig som älskar att träffa människor, köra bil (lätt lastbil) och hr en positiv syn på tillvaron. 

Arbetet är delvis fysiskt då du kommer att besöka 8-10 butiker dagligen, mestadels livsmedelsbutiker, och där fylla på produkter och ta hand om ”vår hylla” så att det ser snyggt och säljande ut. Du diskuterar med butikens ansvarige om hur försäljningen går och hur produkterna kan exponeras eller o någon kampanj ska genomföras. Du kommer att ansvara för 80-100 butiker och ett eget lager i ett eget distrikt. 

Du erbjuds fast lön plus provision, vilket gör att du har stor möjlighet att påverka din lön i positiv riktning. Vi ger dig all utbildning du behöver, både om våra produkter och hur vi arbetar i butik. Minst en gång i månaden kommer du till vårt huvudkontor i Norrköping och får vidareutbildning, och tillsammans med vår övriga personal planerar du den närmaste månaden. 

Vi ser mer till dina personliga egenskaper än vad du gjort tidigare. För oss är det viktigt att du passar in i vår gäng, är arbetssam, tycker om att träffa människor och känner en stolthet över det produkter du representerar. 

Om oss

WellNOx Health grundades 2015. Vi utvecklar, säljer och distribuerar funktionsdrycker. Vår målgrupp är den hälsomedvetna individen som bryr sig om vad den äter och dricker. Vi levererar till ca. 600 livsmedelsbutiker i Sverige och har även hälsokostbutiker och webbutiker som kunder. Vi är idag 21 anställda och kommer i år omsätta drygt 30 miljoner kr. Under början av 2019 startar vi egen bag-in-box-produktion i Norrköping. 

Är du intresserad?
Skicka din ansökan till ansokan@wellnox.se. Intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan idag!