LEDIGA TJÄNSTER

Vill du jobba i ett snabbväxande och värderingsstyrt bolag som vill bidra till att människor blir friskare, starkare och lever hälsosammare? Välkommen till oss på Wellnox! Vi växer så det knakar, vi fördubblar vår omsättning, och i år etablerar vi oss på ytterligare en ny marknad. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta att utvecklas och bygga.Ledningsfunktion med fokus på HR och kommunikation

Tjänsten innebär att du kommer ingå i vårt ledningsteam och ansvara för HR, internkommunikation och organisationsutveckling. Hos oss lever du hela tiden nära affären och du blir en viktig kugge i vår fortsatta resa. Vi är på väg ut på den globala marknaden, där intresset för vår typ av produkt ökar kraftigt. Och du får vara med och påverka både resan, din roll och själva företaget!

Tjänsten
Du kommer att vara en del av ledningen och ditt ansvar blir att bygga upp våra interna processer, med fokus på HR och kommunikation. Med ditt bidrag utvecklar vi organisationen. Du kommer att vara både operativ och strategisk. Det innebär att du både tar fram processer, rutinbeskrivningar, policys och mallar, och sedan också genomför det som står i dem. Det handlar t ex om rekrytering och avveckling, introduktions- och utvecklingsprogram, uppföljningar, personalsamtal mm.

Du
Vi söker dig som är lösningsinriktad och självgående. Du är van vid och gillar högt tempo och backar inte för utmaningar. Det viktiga är inte din utbildning utan din erfarenhet, din personlighet och din vilja att utveckla och se resultat. Du har självklart erfarenhet av HR-arbete och vi ser gärna att du har jobbat på ledningsnivå. En bakgrund inom ett entreprenörsdrivet företag är en stor fördel liksom om du har arbetat med kollektivanställda. Du är prestigelös, positiv och samarbetsinriktad, precis som vi.

Kommer du till oss får du vara med på en spännande resa tillsammans med ett gäng engagerade och ambitiösa kollegor, och med produkter som får människor att må bra och bli friskare. Välkommen med din ansökan!

Mer info och ansökan
För mer info, kontakta Thomas Sjölander på telefon 0705 26 42 20. Skicka brev och CV till ansokan@wellnox.se.Produktionsansvarig, bag-in-box

Vi söker en erfaren, händig- och tekniskt kunnig person till vår Bag-in-Box produktion som skall startas upp i början av 2019 I Norrköping.

Vi tror du har erfarenhet från livsmedelsproduktion, känner väl till de kvalitets- och livsmedelsregler som finns. Du är inte rädd att ta i och lösa de utmaningar som uppstår i en produktionsanläggning. Det är en merit om du har erfarenhet av logistik och lagerhantering.

Du kommer till ett expansivt företag som verkligen brinner för det vi gör. Vi erbjuder produkter till den hälsomedvetna individen baserade på naturliga råvaror som frukter, grönsaker och bär utan tillsatser som ger en friskare och starkare människa. Vi är ett positivt gäng på 20 personer och växer organiskt såväl personellt som omsättningsmässigt.

Start: så snart som möjligt
Placering: Norrköping

Lön enligt överenskommelse

Ansökan
Skicka din ansökan till thomas.sjolander@wellnox.se. Vi anställer löpande, så skicka dina ansökan idag! Säljande leveranspersonal, internsäljare

Vi söker säljande leveranspersonal, internsäljare, till södra Stockholm, Uppsala och östra Skåne och Småland. Vi söker dig som älskar att träffa människor, köra bil (lätt lastbil) och hr en positiv syn på tillvaron. 

Arbetet är delvis fysiskt då du kommer att besöka 8-10 butiker dagligen, mestadels livsmedelsbutiker, och där fylla på produkter och ta hand om ”vår hylla” så att det ser snyggt och säljande ut. Du diskuterar med butikens ansvarige om hur försäljningen går och hur produkterna kan exponeras eller o någon kampanj ska genomföras. Du kommer att ansvara för 80-100 butiker och ett eget lager i ett eget distrikt. 

Du erbjuds fast lön plus provision, vilket gör att du har stor möjlighet att påverka din lön i positiv riktning. Vi ger dig all utbildning du behöver, både om våra produkter och hur vi arbetar i butik. Minst en gång i månaden kommer du till vårt huvudkontor i Norrköping och får vidareutbildning, och tillsammans med vår övriga personal planerar du den närmaste månaden. 

Vi ser mer till dina personliga egenskaper än vad du gjort tidigare. För oss är det viktigt att du passar in i vår gäng, är arbetssam, tycker om att träffa människor och känner en stolthet över det produkter du representerar. 

Om oss

WellNOx Health grundades 2015. Vi utvecklar, säljer och distribuerar funktionsdrycker. Vår målgrupp är den hälsomedvetna individen som bryr sig om vad den äter och dricker. Vi levererar till ca. 600 livsmedelsbutiker i Sverige och har även hälsokostbutiker och webbutiker som kunder. Vi är idag 21 anställda och kommer i år omsätta drygt 30 miljoner kr. Under början av 2019 startar vi egen bag-in-box-produktion i Norrköping. 

Ansökan
Skicka din ansökan till ansokan@wellnox.se. Intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan idag!