Om oss

Om företaget bakom RÅ

Wellnox är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter direkt från naturens eget skafferi. Vi fokuserar på rena råvaror av bästa kvalitet.

Det pågår mycket och intensiv forskning idag inom en mängd områden och det diskuteras flitigt hur det vi stoppar i oss påverkar vår hälsa.

Vi som driver initiativet heter Mats Tärning, tidigare egen företagare och entreprenör inom framförallt IT, och Thomas Sjölander, också egen företagare och entreprenör.

Vårt intresse föddes i samband med att Thomas fick en hjärtinfarkt sommaren 2013. Thomas har genetiska förutsättningar och han började noga studera vilka faktorer som faktiskt kan påverka för att inte råka ut för samma sak igen. Han mådde dessutom dåligt av medicineringen.

Det var under sina efterforskningar som Thomas kom i kontakt med medicine doktor Olle Haglund och professor Karl E. Arfors, samt Mats Tärning som idag står bakom initiativet Wellnox.

En viktig upplevelse för Thomas var att kosten har så stor betydelse. Vi fick idén att dela med oss till andra människor. Efter många och långa möten med MD Olle Haglund och professor Karl Arfors beslutade vi oss för att starta egen produktion av initialt rödbets- och lingonjuice i några olika kombinationer, bland annat med granatäpple. Därmed var vår produktserie RÅ född. Idag har vi även juicer av blåbär, aronia och tranbär samt drycker med citron-, ingefära-, gurkmeja-, morot- och havtornsjuice.

Vi tror genuint på idén och vill sprida kunskapen och tillgången till så många som möjligt. Vi värnar om enkelhet och äkthet, och bara de bästa råvarorna är bra nog. Vi strävar efter att så långt det är möjligt inte ha några som helst tillsatser i våra drycker utan pastöriserar dem.

Vår ambition är att i framtiden komplettera med ytterligare naturliga produkter som vi vet efterfrågas.

Hör gärna av dig om du har funderingar eller synpunkter.

Klicka HÄR för att skicka ett meddelande.