RÅ-Partner Ingela Andersson

Ingela Andersson


Skidskytt med mångårig inter­nationell erfarenhet. Utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Kopplar av med familj och vänner.

Följ Ingela >   

MIN HISTORIA >

Det bästa med skidskytte, tycker Ingela, är att inte vara beroende av andras prestationer, samtidigt som lagkänslan finns där i teamet och landslaget.

Som ungdom vann Ingela Ungdoms-OS och tog flera medaljer i Junior-VM. Hon vill en dag stå överst på prispallen i VM och OS även som senior.

Inför nästa säsong är det OS i Pyeongchang som är det stora målet. Även under förra säsongen så har fokus legat på det. Förra OS-säsongen blev hon övertränad och fick vila i ett halvår, men har nu lärt känna sin kropp bättre.

Ingela har meriter från både VM, EM och flera säsonger i Världs­cupen. Hon lyckades ta sig upp på pallen två gånger i IBU-cupen under förra säsongen i Singelmix­stafett och åkte dessutom in på ett antal topp 10-placeringar.

RÅ Koncentrat fick hon prova på Åsarna Skicenter, dessutom tipsades hon om RÅ-juicerna av team-kompisen Bettan (Elisabeth Högberg, också RÅ-Partner).

RÅ rödbetsjuicer ingår nu i Ingelas uppladdning inför tävlingar. Dessutom dricker hon RÅ Frisk eller RÅ Ingefära för att hålla sig frisk.Tillbaka till RÅ-Partner >

NYHETER


Säsongen 2018-2019 - tack!

Först och främst vill jag börja med att tacka så hjärtligt för stödet under den gångna säsongen. Det är ovärderligt för mig och ni är en oerhört stor del i att jag kan satsa på min idrott!

Läs Ingelas brev - klicka här >


November 2018

Tävlingspremiär - säsongen startade med två tävlingshelger på Idrefjäll, resulterade bland annat i Ingelas första internationella seger som senior.

Läs Ingelas brev - klicka här >


Månadsbrev oktober 2018

Snart säsongspremiär! Klicka här för att läsa Ingelas brev >


2017-03-08 IBU-cupen i Otepää, Estland

Ingela Andersson och Tobias Arwidson tog en fin och meriterande andraplats i Single mixed-stafetten.