RÅ-Partner Sweden Runners

Sweden Runners


Löparsällskap som vill motivera människor att uppleva glädjen med löpning och träning.

Följ Sweden Runners >

Sweden Runners mål och vision är att bli Sveriges största löpar­sällskap! För Sweden Runners handlar det inte om att erbjuda det enskilda träningspasset eller träningsresan, utan om känslan, motivationen och glädjen som löpning och träning för med sig.

Sweden Runners satsar på att få folk runt om i Sverige att komma igång med eller fortsätta med träningen ute i vår vackra natur. Vi vill få människor att titta upp, se sig runt omkring och njuta av stunden. Att man inte enbart ska känna sig trött, tom och slut efter ett träningspass utan BERIKAD!

Sweden Runners erbjuder även tävlingar och resor i Sverige och utomlands. Som medlem i Sweden Runners tränar du gratis i alla våra löpargrupper runt om i Sverige. Du får ta del av massor av erbjudande hos våra samarbetspartners och du har förtur till anmälan på en del av våra lopp samt rabatterat pris på alla våra resor.

Sweden Runners grundare Petra och Marcus Ekenstierna är noga i sina urval av samarbetspartners. "För oss är det viktigt att vi erbjuder produkter från våra samarbetspartners som vi själva tror på och vill använda. Wellnox erbjuder produkter som vi vet fungerar för oss själva. På Sweden Runners lopp 2018 (BUS, ÄBU, Löparkalaset och Uka Pain) bjöds deltagarna på RÅ Rödbets­koncentrat, RÅ Frisk och RÅ Balans, och detta blev väldigt uppskattat bland deltagarna", berättar Petra och Marcus.
Tillbaka till RÅ-Partner >

NYHETER