RÅ tar ännu mer plats i butikshyllorna. I september listas flera sortimentfavoriter från det snabbväxande juiceföretaget centralt i de stora dagligvaruhandelskedjorna.

Företaget WellNOx, med varumärket RÅ, satsar stort på dagligvaruhandeln och har flera av sina juicer och shots listade centralt på ICA, Coop och Axfood. Ansiktet utåt är självklart rödbetsjuicen och ingefärsshotten, RÅs mest omtyckta produkter på marknaden.

Bland listningarna finns flera innovativa ingefärsshots, bland annat en med smak av jordgubb, framtagen för en mildare och mer balanserad smak. Till serien hör även den heta ingefärsshotten med chili samt citronsura Frisk. Den ekologiska rödbetsjuicen har fått ett ansiktslyft med ny modern design. Uppfriskande drycker som WellNOx tror kommer tilltala många som bryr sig om sin hälsa. Det pågår just nu flera studier om både rödbeta och ingefära och deras påverkan på kroppen.

En stor anledning till WellNOx framgång är företagets höga kontroll på produktionskedjan. Haga Tapperi, den egna fabriken som startades 2019, har gjort detta möjligt – från råvara till slutprodukt, menar Thomas Sjölander, WellNOx grundare och VD.

– All tid som har lagts ned på detta har varit mer värt än vad vi kunnat ana. Det är en otroligt spännande resa vi har framför oss, och ingefäran och rödbetan ska fortsätta stå i centrum, säger Thomas.

Genom att fokusera på att hålla hög kvalitet har RÅ blivit en föregångare inom juicebranschen. Med omsorg och nytänkande har WellNOx skapat en produktlinje som kombinerar rödbetans och ingefärans fördelar med en unik smakupplevelse.

Konsumenter kan förvänta sig att se dessa RÅ-produkter från och med vecka 36 i år.

RÅ Ingefärashot 50 cl
RÅ Ingefärashot med chili EKO 50 cl
RÅ Rödbeta EKO 50 cl
RÅ Ingefärashot 65 ml
RÅ Ingefärashot med smak av jordgubb 65 ml
RÅ Frisk shot 65 ml

För mer information:

Kontakta Thomas Sjölander
e-post: thomas.sjolander@wellnox.se
Telefon: 011-442 20 51

För pressbilder kontakta Anna Pettersson
e-post: anna.pettersson@wellnox.se

OM RÅ
RÅ är juicer och drycker tillverkade av råvaror av hög kvalitet, speciellt utvalda för dig som bryr dig om vad du äter och dricker. RÅ lanserades 2014 med fyra sorters juice av rödbeta och lingon. Sedan dess har över 20 olika produkter producerats och en egen fabrik, Haga Tapperi, har byggts för att behålla en hög standard på produktionen. RÅ har även lanserats i Finland, Danmark och Kina.

OM FÖRETAGET BAKOM RÅ

WellNOx grundades i Norrköping år 2014 av Thomas Sjölander efter att han drabbats av en hjärtinfarkt år 2013. Thomas blev rekommenderad att dricka rödbetsjuice av en bekant som arbetade som läkare. Det visade sig att det fanns mängder med studier om rödbetans effekter på kroppen, vilket väckte Thomas intresse för hur naturliga råvaror kan påverka hälsan. Bolaget har idag cirka 30 anställda, driver en egen fabrik och är ett ansvarsfullt och familjärt företag med stora framtidsdrömmar.