De senaste produkterna som Wellnox Health AB lanserar på den svenska marknaden är RÅ Svarta vinbär och RÅ Granatäpple. Båda juicerna är av 100 % råvara, utan tillsatser och ekologiska.

Norrköpingsföretaget bakom produktserien RÅ lanserade sina första fyra produkter 2015. Då var det olika juicer där rödbetor var den gemensamma komponenten. Med åren har företaget vuxit och så även utbudet av rena juicer och juiceblandningar av populära frukter, bär och grönsaker.

Nu är det alltså nr 13 och 14 i ordningen som släpps på marknaden – RÅ Svarta vinbär och RÅ Granatäpple.

Stor efterfrågan på ren svartvinbärsjuice

– Svarta vinbär har varit en efterfrågad smak hos våra kunder, berättar Thomas Sjölander, vd och en av grundarna av bolaget. Svartvinbärsjuice av 100 % svarta vinbär utan tillsatt socker eller andra tillsatser är svårt att få tag på, och därför har vi tagit fram RÅ Svarta vinbär.

Svarta vinbär är en gammal kulturväxt och buskarna är ett vanligt inslag i svenska trädgårdar. Bären syltas och saftas men har också haft en självklar plats i det traditionella husapoteket tack vare de speciella ämnen de innehåller.

Granatäpplejuice mer populärt än någonsin

Den exotiska frukten granatäpple har tusenåriga anor och är idag mer uppskattad än någonsin för sina unika egenskaper och fina smak. När man väl lyckats ta sig innan för skalet, vill säga. Att pressa den till juice är ett vanligt sätt att ta tillvara på granatäpplet.

– Vi har sedan tidigare en juiceblandning med rödbeta och granatäpple, men har märkt att det funnits önskemål även om en ren granatäpplejuice, säger Thomas. Vi har därför utökat sortimentet med nykomlingen RÅ Granatäpple.

Nu kan alla som uppskattar rena produkter utan tillsatser njuta av ytterligare två juicer i RÅ-serien. Produkterna släpps i ett första skede i 3-liters bag-in-box men kommer inom kort även i 50 cl flaska.

För mer information kontakta gärna:

Thomas Sjölander
011 442 20 51
thomas.sjolander@wellnox.se

Johan Nordqvist
073 321 55 10
johan.nordqvist@wellnox.se

Här kan du ladda ner pressbilder